Hišni red v Ludus Beach Parku Ljubljana

S tem pravilnikom se določajo pravila uporabe igrišč za odbojko na mivki (zunaj in dvorana) ter tenisa v športnem parku Ludus Črnuče.

Lastnik igrišč v športnem parku je LUDUS d.o.o., kateri imenuje skrbnika, odgovornega za nadzor in uporabo igrišč.

Igrišča lahko uporabljajo tako člani kot nečlani ŠD LUDUS od 8:00 do 22:00. Uporabnik igrišča, kateri je opravil rezervacijo je odgovoren za plačilo, red in disciplino ter odgovarja za vso morebitno škodo, ki je povzročena na igriščih v času najema.

Uporabnik lahko stopi na rezervirano igrišče ob rezervirani začetni uri svojega termina. Igrišče mora po uporabi pospraviti kot to veleva hišni red. Prosimo, da z igranjem končate 5min pred koncem svojega termina in pospravite igrišče, da uporabniki za vami dobijo igrišče na enak način in v enakih pogojih kot ste ga vi. Smeti, prazne steklenice in ostale odpadke pospravimo v koše za smeti. Pazimo na red in čistočo!

Prednost pri uporabi igrišč imajo uporabniki z vnaprej opravljeno rezervacijo. Rezervacija je možna v športnem parku LUDUS Črnuče ali preko spleta. Rezervacije se sprejemajo za maksimalno teden dni vnaprej in ne več kot za 2 uri. Lastnik si pridružuje pravico do odpovedi termina v primeru dejavnosti društva.

Letna sezonska karta za zunanja igrišča za odbojko na mivki velja samo za zunanja igrišča za odbojko na mivki. V primeru slabega vremena sezonska karta za zunanja igrišča ne velja za igrišča v dvorani. V tem primeru je za igranje odbojke na mivki v dvorani potrebno rezervirati termin in izvesti plačilo po veljavnem ceniku.

Vse cene so z vključenim DDV-jem.

 

Prioriteta uporabe igrišč:

  1. Klubske prireditve ŠD LUDUS (najvišja prioriteta)
  2. Odbojkarska šola ŠD LUDUS
  3. Zakup igrišč člani ŠD LUDUS
  4. Zakup igrišč nečlani ŠD LUDUS (najnižja prioriteta)

LUDUS BEACH PARK LJUBLJANA
Ljubljana, 18.10.2023

Vaša košarica je trenutno prazna.

Nazaj v trgovino