Ludus
beach liga

Ludus beach park

Liga odbojke na mivki

V Ludus Beach Parku Ljubljana, kjer so igrišča za odbojko na mivki v Sloveniji doma, tudi letos organiziramo pravo športno poslastico in doživetje za vse generacije. Športno društvo Ludus v letošnjem letu organizira in izvaja Rekreativno ligo v odbojki na mivki. Liga poteka od meseca oktobra 2023 do meseca maja 2024, program pa sofinancira Mestna občina Ljubljana v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljane.

Poleg tekmovalnega značaja je poskrbljeno tudi za dobro vzdušje in zabavo v obliki spremljevalnih aktivnosti z različnimi oblikami gibanja, iger, skupinskih vaj in vaj za izboljšanje motoričnih sposobnosti vadečih v mivki. Vsaka ekipa ob prijavi na ligo v odbojki na mivki prejme tudi uradni dres lige, katerega mora nositi v času tekmovanja. Dres organizatorju lige omogoča oglaševanje pokroviteljev lige ter pripomore pri grajenju njene prepoznavnosti. Poleg obveznega dresa, so zahteve organizatorja tudi, da se vsi dvoboji odigrajo v Ludus Beach Parku Ljubljana ob točno določenem času, ter da se rezultati vestno javljajo voditelju lige, ki nato na spletni strani rezultate tudi redno objavlja.

Liga združuje igralce vseh vrst in starosti ter skrbi za razvoj te vedno bolj priljubljene panoge odbojke v vseh letnih časih, tudi v najbolj mrzlih zimskih mesecih zahvaljujoč edinstveni dvorani za odbojko na mivki. Zabave so nepogrešljivi del prireditev in prava popestritev dogajanja ob športnih igriščih. K izvrstnemu vzdušju pa vedno pripomorejo tudi zvesti navijači in podporniki, četudi raje kot v stoje, dogajanje spremljajo v sede ob pijači iz našega Ludus bara. Vabljeni v Ludus Beach Park Ljubljana.

Koledar tekmovanj 2023/24

Rezultati

Prijava na Ludus Beach ligo

Vaša košarica je trenutno prazna.

Nazaj v trgovino