Športno društvo Ludus

V želji, da se boste v Športnem parku Ludus Črnuče (v nadaljevanju športni park) počutili kar najbolje, vam pošiljamo nekaj informacij.

V letu 2017 se lahko pohvalimo z novo podobo športnega parka, z odprtjem nove, prve dvorane za odbojko na mivki, s plesnim in vadbenim centrom ter novimi, urejenimi parkirnimi površinami.

V novi dvorani, ki se nahaja na Šlandrovi ulici, se bo možno ukvarjati tudi z drugimi športi na mivki, kot so nogomet, rokomet, tenis, badminton in drugo. Poleg dvorane s štirimi igrišči za odbojko na mivki, je v objektu še lokal in ena manjša, 200 kvadratnih metrov velika večnamenska dvorana, v kateri se bodo izvajale plesne in skupinske vadbe. Z odprtjem dvorane so se pogoji za razvoj odbojke na mivki v Sloveniji izboljšali, saj so treningi in vadbe odbojke na mivki možna skozi celo leto in ne bo omejena samo na poletno sezono.

Pristopna izjava ŠPORTNO DRUŠTVO LUDUS >>

Rezervacije igrišč za zimsko sezono, je možna od 15.septembra do 14.maja. Zainteresirani pišite na info@ludus.si.

Vsi uporabniki športnega parka imajo možnost brezplačnega parkiranja na javnih parkiriščih, eno se nahaja ob Šlandrovi ulici, preostali dve parkirišči pa za dvorano.

Vsi uporabniki športnega parka in pripadajočih površin morajo spoštovati hišni red. Ob tem še informacija, da je urnik obratovanja letnega lokala, ki se nahaja ob zunanjih igriščih za odbojko na mivki, od PON do ČET, od 16.30 do 23.00, v primeru slabega vremena pa bo le-ta zaprt.

Uporaba oz. izposoja odbojkarskih žog je brezplačna, žoge z osebnim dokumentom ali člansko izkaznico društva prevzamete pri osebju v letnem lokalu.

Ugodnosti članstva ŠD LUDUS

10% popust:

  • za udeležbo v rekreativni ligi v odbojki na mivki (Ludus Beach Liga),
  • za program šole odbojke na mivki,
  • druge občasne oz. akcijske ugodnosti (ugodnosti in popusti bodo sproti objavljene na spletni strani ludus.si oz. boste o njih obveščeni po elektronski pošti)
  • pravica nastopa na uradnih tekmovanjih v odbojki na mivki za ŠD Ludus v letu 2023.

Zadnjo zgornjo alinejo (pravica nastopa na uradnih tekmovanjih v odbojki na mivki za ŠD Ludus v letu 2023) pa dopolnjujemo za kategorizirane športnike in športnice:

  • brezplačno uporabo igrišč v Športnem parku Ludus Črnuče v času društvenih terminov,
  • trenerja, ki ga določi ŠD Ludus.
Vaša košarica je trenutno prazna.

Nazaj v trgovino