Rojstnodnevne zabave

Najboljše rojstnodnevne zabave daleč naokoli se dogajajo v Športnem parku Ludus Črnuče. Naši odlični, vragolij polni in energični animatorji, z neskončno domišljije vas bodo popeljali v izjemni svet športa in zabave! S pestrim izborom različnih programov praznovanja bomo poskrbeli, da bo tvoj rojstni dan nepozaben. Ker pa nam je hkrati tudi izjemno pomembno, da se slavljenec neizmerno zabava in mu ostane praznovanje v najlepšem spominu, smo odprti za vse predloge in se poskušamo v svojih zmožnostih prilagoditi vsem željam.

Paketi animacij

Bogata ponudba izdelkov za vašo popolno zabavo na mojazabava.si

Exatlon

Tekmovalnost, ekipni duh, spodbujanje, adrenalin… to je le nekaj pojmov s katerimi lahko opišeš svoj rojstni dan. Exatlon je kot nalašč, da izzoveš svoje prijatelje, da se na poligonih, ki jih za vas pripravijo naši animatorji pomeriš z njimi. Prav posebna izkušnja, ki je ne smeš zamuditi! Pričakuj noro zabavo, polno izzivov, prek katerih se lahko izkažeš.

Do 15 otrok = 206 € (Vsak dodatni otrok nad 15 je cena 7,5 €)

Gokart

Zabava z gokarti je gotovo ena najboljših izbir. Skupaj z našimi animatorji se bomo spoznali z gokarti, se pomerili v spretnostnem poligonu vožnje, organizirali bomo razne štafetne in druge igre z gokarti ter še mnogo več. Ob številnih športnih igrah in vožnji z gokarti je vedno izjemno vzdušje in ogromno zabave. Pridi in se preizkusi tudi ti s svojimi prijatelji, mi pa bomo poskrbeli še za nepozabno praznovanje.

Do 15 otrok = 206 € (Vsak dodatni otrok nad 15 je cena 7,5 €)

Priporočena starost otrok = nad 6 let

Na voljo samo v poletni sezoni.

Gokart Safari

Gokart-Safari paket je odlična izbira za praznovanje rojstnega dne in unikatno ter najbolj zabavno druženje s svojimi prijatelji. Pod budnim očesom naših izkušenih animatorjev se bomo na začetku na hitro spoznali z gokarti in pravili varne vožnje, nato pa se bomo odpravili na nepozabno vožnjo v gozd ob Športnem Parku Ludus in reki Savi, kjer imamo zate in za tvoje prijatelje pripravljenih nekaj skrivnih nalog. Mi se že veselimo tvoje družbe in komaj čakamo, da nam pomagaš opraviti vse izzive. Pridruži se nam, zabava je neizbežna.

Do 10 otrok = 226 €

NERF

Praznovanje rojstnega dne z nerf pištolami je kot nalašč zate in za tvojo družbo. Naši animatorji vam bodo najprej postavili poligon, v katerem se boste spoznali z vso nerf opremo in izpilili svojo natančnost streljanja ter izmikanja letečim metkom. Na koncu pa nam seveda ne uide tudi “vojna”. Naučili se bomo sodelovanja in delovanja v ekipi, prav tako pa tudi ugotovili, kdo bo zasedel “nerf prestol” v našem športnem parku.

Za opremo ti ni potrebno skrbeti, saj jo priskrbimo mi, če imaš doma svojo priljubljeno nerf pištolo, ali jo ima kdo od tvojih prijateljev, jo seveda lahko prineseš s seboj. Vabljen v Naš športni park, da skupaj ustvarimo nepozabno praznovanje tvojega rojstnega dne.

Do 15 otrok = 206 € (Vsak dodatni otrok nad 15 je cena 7,5 €)

Priporočena starost otrok = nad 7 let

Mivka

Ker vemo, da se na mivki vedno dogajajo same zanimive stvari, vabimo tudi tebe, da se nam pridružiš in da poskrbimo za nepozaben športni žur na mivki. Skupaj z animatorji organiziramo različne športne igre na mivki, naredimo tekmovanje t. i. olimpijske igre, spoznamo se lahko z odbojko, nogometom, rokometom, tenisom na mivki ali pa preprosto uživamo v zidanju gradov in drugih umetnin iz mivke. Ali pa si mogoče za iskanje skritega zaklada? Možnosti je nešteto, zato pridi in doživi najboljše praznovanje na plaži z mivko sredi mesta.

Do 15 otrok = 226 € (Vsak dodatni otrok nad 15 je cena 7,5 €)

Športni program

V Športnem parku Ludus Črnuče praktično hodimo s športom z roko v roki in vselej strmimo k gibanju ter zdravemu slogu življenja. Torej, če tudi tebi šport ni tuj in imaš polno energije ter bi se rad preizkusil v različnih športnih aktivnostih, te vabimo na nepozabno zabavo v našem Športnem parku. Animatorji bodo poskrbeli za odlično vzdušje, izjemno zabavo in vso organizacijo, sam pa se boš lahko preizkusil v številnih športnih in spretnostnih igrah, igrah z žogo, morda tudi na spretnostnem poligonu ali pa izvedel nekaj gimnastičnih vaj in trikov, kdo ve, kje je meja športne domišlije?

Do 15 otrok = 186 € (Vsak dodatni otrok nad 15 je cena 7,5 €)

Vodne igre na mivki

Vodna drča, vodne pištole in vodni balončki ter še mnogo drugega. Kdo se ob poletni vročini in soncu ne veseli zabave ob vodnih igrah? Prav za takšno zabavo lahko poskrbimo v Športnem Parku Ludus. Seveda ob tem ne pozabimo na obilico športnih in drugih zabavnih iger. Z našimi animatorji ti pripravimo tudi spretnostni poligon na katerem skozi zabavne naloge najprej izpiliš svoje strelske sposobnosti, na koncu pa seveda sledi tudi lovljenje, skrivanje in ciljanje drug drugega z vodnimi pištolami. Pridi in z nami ter svojimi prijatelji doživi nepozabno praznovanje svojega rojstnega dne.

Do 15 otrok = 206 € (Vsak dodatni otrok nad 15 je cena 7,5 €)

Kombinacija programov

V osnovi so vsi paketi kombinacija športnega in izbranega paketa (v primeru, da se naročnik odloči le za en paket rojstnega dne).

Rojstnodnevna zabava - povpraševanje

Vaša košarica je trenutno prazna.

Nazaj v trgovino